Bookmark and Share

Fordeler

Pangea har mange gode venner i næringslivet som er opptatt av miljøet og som ønsker å gi alle som betaler med Grønne Penger gode rabatter. Det gjør det mulig for deg å spare penger på ditt normale forbruk. 
10 % på alle ordinære varer
10 % på alle ordinære varer
www.antonsport.no

Anton Sport er en kjede med 16 butikker i stor Oslo som har stort fokus på kjente merkevarer med god kvalitet samt høy servicegrad i butikkene. Satsningsområder er ski, sykkel, tekstil og sko. Anton Sport har et spennende utvalg av produkter fra de store kjente merkevareleverandørene du ikke finner andre steder i Norge. Anton Sport ble i 2007 kåret til årets service- og handelsbedrift i Oslo, og svært mange av de ansatte er aktive idrettsutøvere som hjelper deg og finne riktig utstyr til riktig pris.

Husk å si fra i kassen at du ønsker å betale med Pangea kort slik at du får rabatten. 

 
 
Fri innmelding, første 2 mnd gratis: totalverdi 425 kr +  29% rabatt på månedsavgiften
Fri innmelding, første 2 mnd gratis: totalverdi 425 kr + 29% rabatt på månedsavgiften
www.easypark.no

Easypark leverer en tjeneste som tillater deg som bilist å betale og styre parkeringen din fra mobilen. Som kunde slipper du å forholde deg til p-lapper og p-automat. Du mottar en varsel på sms 15 min før parkeringen utløper og du kan forlenge om nødvendig. Det er også mulig å avslutte parkeringen tidligere. Dermed betaler du kun for medgått tid. Beløpet blir trukket fra ditt Pangea Ecocard en gang i måneden. Som Pangea Ecocard innhaver får du gratis innmelding og 29% fast rabatt på månedsavgiften. 

 
 
3 mnd gratis medlemsavgift: verdi 300 kr
3 mnd gratis medlemsavgift: verdi 300 kr
www.moveabout.no

Oslos innbyggere kan nå bestille bil til bare kr 100 per time fra www.moveabout.no, hvor dagsleie (kr 500) og helgeleie (kr 800) også er tilgjenglig. Det er ingen kilometeravgift, elbil kan parkere gratis og kjøre gratis gjennom bomringen. I tillegg til at man selvfølgelig også kan kjøre i kollektivfeltet. Pangea kunder får 3 måneders gratis medlemsavgift.  

 
 
10 % rabatt
10 % rabatt

Har du behov for leiebil vil du som Pangea Ecocard innehaver oppnå gode rabatter ved å leie bil hos Avis Bilutleie. De har utleiekontorer i de fleste byer, tettsteder samt på alle flyplasser. Hos AVIS finner du også biler i alle ulike størrelser; alt fra små personbiler til stasjonsvogner, minibusser, vare- og lastebiler. Betaler du for leiebilen med Pangea Ecocard får du 10% rabatt på de beste tilgjengelige prisene i Norge (kan ikke kombineres med andre tilbud).
Rabattnummer (AWD) P575201 må oppgis ved bestilling. 

Dersom du bestiller leiebilen via linken nedenfor, gir Avis ytterligere 2 % av leiebeløpet tilbake til Pangeas miljøfond
 

 

 
 
10 % rabatt i tillegg til eventuelle andre rabatter
10 % rabatt i tillegg til eventuelle andre rabatter
www.budget.no

Budget bilutleie er miljøsertifisert fordi vi bryr oss - vi tar ansvar for miljøet både i bilen og naturen. Budget finnes i 128 land over hele verden. I Norge finner du oss i alle store byer og på flyplasser. Vi tilbyr personbiler, varebiler og minibusser korttids- og lagtidsleie. Kontakt oss og vi vil hjelpe deg. Som Pangea Ecocard innehaver får du 10% rabatt (i tillegg til de rabatter du eventuelt har selv) ved leie av bil.

Husk å informer Budget Blutleie om at du ønsker å betale med Pangea kort slik at du får rabatten 

 
 
10 % rabatt på beste pris
10 % rabatt på beste pris
www.scandichotels.no

Scandic er Nordens største og mest miljøvennlige hotellkjede. I over 15 år har de på sine 151 hoteller i Norden og Nord-Europa gjort det de kan i sitt daglige arbeid for å bidra til en mer bærekraftig verden. For dette har de mottatt flere nasjonale og internasjonale miljøpriser. Som miljøbevist Pangea Ecocard innehaver får du 10% rabatt på beste pris på opphold i alle land.
Husk å si fra ved bestilling/utsjekk at du ønsker å betale med Pangea ecocard slik at du får rabatten. 

 
 
Gode tilbud på Ecoprodukter
Gode tilbud på Ecoprodukter
www.samsung.no

Samsung er markedsledende innen forbrukerelektronikk i Norden og tilbyr det siste innen mobiler, it-produkter, lyd og bilde. De vil gjennomføre felles markedsaktiviteter med Pangea og tilby deg gode tilbud på sine ecoprodukter. 

 
 
Mest bredbånd for pengene
Mest bredbånd for pengene
homenet.no/


HomeNet mener at det skal lønne seg å gjøre miljøvennlige valg, og tilbyr derfor Pangea-kunder et ekstra godt bredbåndstilbud; For kun kr 275 per måned kan du få opptil 20 mbit bredbånd!
HomeNet er en prisutfordrer i det norske bredbåndsmarkedet og gir deg mest for pengene ifølge telepriser.no. Mer enn 60 000 kunder har så langt valgt HomeNet som sin leverandør i hjemmet. For mer informasjon om HomeNet - besøk oss på homenet.no
Ring oss i dag på tlf: 07900 – så ser vi hvilken hastighet vi kan levere på din adresse. Vi som er ansatt i HomeNet brenner for å tilby den gode kundeopplevelsen og gleder oss til å snakke med deg!  

 
 
15 % rabatt på mat i alle våre restauranter
15 % rabatt på mat i alle våre restauranter
www.sult.no

Sult &Tørst, Soria Moria bar & bistro, Lille Herbern og Hukodden, Sporten og Sult Hjem, Hvalstrand bad og Tveiter gård og Kulinariske togreiser.

Husk å si fra ved bestilling at du ønsker å betale med Pangea ecocard slik at du får rabatten
 


 
 
10 % rabatt i vår café
10 % rabatt i vår café
www.kolonihagen.no

Kolonihagen Cafe på Frogner. Husk å si fra i kassen at du ønsker å betale med Pangea kort slik at du får rabatten.
Ved etablering av abonnement på økologiske matvarer levert på døren -velkomstgave på boken"Mat i 3 akter" med en verdi av 350 kroner.
 

 
 
10 % rabatt på økoferier
10 % rabatt på økoferier
www.basecampexplorer.no

Basecamp Explorer ble etablert som en økologisk safari camp på savannen i Kenya i 1998. Basecamp har senere raffinert og utviklet et ansvarlig turistkonsept på tre kontinenter. I dag har vi hoteller, camper og utviklingsprosjekter i India, Kenya, på Svalbard og i Pyreneene. Basecamp gruppen er organisert i en kommersiell gren; Basecamp Explorer og i en ideell stiftelse; Basecamp Foundation. Basecamp Foundation er ansvarlig for inntil 25 utviklingsprosjekter knyttet til våre destinasjoner.

Husk å si fra ved bestilling at du ønsker å betale med Pangea ecocard slik at du får rabatten 

 
 
10 % rabatt på fairtrade produkter
10 % rabatt på fairtrade produkter
www.friendsfairtrade.no/

Friends Fair Trade driver med import, salg og distribusjon av Fair Trade-produkter. Vår trivelige butikk i Storgata 36B, Oslo, har trolig Skandinavias største utvalg av Fair Trade-varer, og nettbutikken www.fft.no sender over hele landet. Vi har også distribusjon på en rekke attraktive produkter, bl.a. Ubuntu Fairtrade Cola, og Divine Fairtrade sjokolade, som vi selger til store og små aktører i Norge. Hos Friends finner du alt fra økologiske Fairtrade dagligvarer av mange slag til leker, klær, sko, musikkinstrumenter, smykker, hygieneartikler og baller.

Viktig: Pangea kunder må skrive Pangea i feltet "melding til selger" i nettbutikken for at vi skal kunne registrere din rabatt.