Bookmark and Share

Kredittkortfordeler

Pangea Ecocard innehar en rekke fordeler du ikke har i ditt vanlige debetkort (bankkort). Du får blant annet ekstra trygghet ved handel på nett og i utlandet. 

Handel på nett
Ved kjøp på internett lønner det seg å bruke kredittkort. Ingen beløp trekkes direkte fra din konto. En gang per måned mottar du en faktura der du kan se gjennom alle transaksjoner. Slik kan du være sikker på at ingen feil har oppstått. Ved feiltransaksjoner har du mulighet til å be Visa ordne opp med de som har belastet kortet feilaktig. Trygt og sikkert!
 
Hotell
Unngå å bruke din vanlige bankkonto som sikkerhet for hotellbestillingen. Ved  å bruke kredittkort, belastes ikke kontoen direkte og du kan være sikker på at det du har på konto er tilgjengelig for deg. Det er lett å plutselig stå uten penger, om noen feilaktig skulle belaste deg for et større beløp når dette reserveres fra kontoen. Selv om dette ofte ryddes opp i innen kort tid, kan det være svært ubehagelig å være turist uten penger. Bruker du kredittkortet slipper du denne bekymringen, og kan dobbeltsjekke alt når du kommer hjem og har fått fakturaen.
 
Sikkerhet ved konkurs
Billetter til konserter eller reise refunderes ved konkurs hos flyselskapet eller arrangøren.
 
Forbrukerrådet anbefaler kredittkort